Kontakt

DFM A/S

Kogle Allé 5

DK-2970 Hørsholm

Tlf: 77305800

E-mail: administration@dfm.dk

CVR/VAT#: DK29217939

 

Ole Stender Nielsen
Salg og marketing

+45 2545 9030
osn@dfm.dk

Få et gratis innovationstjek

Tilbuddet om at få et gratis innovationstjek af innovationsagenterne gælder alle små og mellemstore virksomheder, dvs. virksomheder med mellem 1 og 250 ansatte.

Innovationsagentordningen er finansieret af Rådet for Teknologi og Innovation, under Forsknings- og Innovationsstyrelsen (FI) og tjekket der foretages har til hensigt, at finde, støtte og motivere særligt innovations-/vækstpotentiale hos små og mellem store virksomheder i Danmark.

Et innovationstjek kan afdække organisationen, produktionen, R&D, marketing, salg og meget mere. Det primære fokus er på teknologisk udfordringer, der kan løses ved at tage udgangspunkt i ny viden og teknologi eller en kombination af nye anvendelsesmetoder af det eksisterende.

Der er et par krav virksomheden skal leve op til, før et innovationstjek kan gennemføres. Bl.a. må din virksomhed ikke tidligere have købt forsknings- og udviklingsydelser hos danske videninstitutioner eller have indgået projektsamarbejde med videninstitutioner af en værdi på mere end kr. 50.000 gennem de seneste 3 år.

For mere information send en e-mail til info@dfm.dk